Dienstverlening

Hoe wij werken

Wij weten als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om goed vakpersoneel te matchen met de rest van uw team. Europe@Work heeft zich gespecialiseerd in het leveren van goed en gedreven technisch personeel aan de Nederlandse maakindustrie. Hoe wij dit doen?

Allereerst gaan wij met u in gesprek. Voor welke uitdagingen staat uw bedrijf? Waar bent u naar op zoek en aan welke eisen en kwaliteiten moet uw personeel voldoen? Op basis van deze informatie maken wij een passend profiel.
Samen met lokale recruitmentbureau ’s uit Polen en Hongarije organiseren wij met regelmaat praktijk testdagen om voor u een juiste voorselectie te kunnen maken. Wij selecteren dus niet alleen op CV maar ook op vaardigheden. Hierdoor hebben we een breed netwerk aan enthousiaste en gemotiveerde mensen opgebouwd.

Door deze onderscheidende werkwijze en onze kennis over de branche halen we het beste in mensen en organisaties naar boven. Uw bedrijf kan alleen groeien met de juiste mensen en wij zijn graag een onderdeel van uw succes.

 • arrow
  Aanvraag klant
 • arrow
  Kennismaking met elkaar
 • arrow
  Opstellen profiel
 • arrow
  Beoordeling op CV
 • arrow
  Recruitment door testdagen
 • arrow
  Voorstellen van kandidaat
pic
Werving en selectie: De kracht zo gevonden

Bent u op zoek naar gekwalificeerd technisch personeel maar heeft u zelf geen tijd om op zoek te gaan? Europe@Work helpt u graag met deze zoektocht en beschikt over een uitgebreid netwerk om voor u de juiste match te vinden. Zo kunt u zich bezig houden met wat u het liefste doet en dat is ondernemen.

Europe@Work selecteert geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk in lijn met de strategie en doelstellingen uw onderneming. Wij helpen u graag bij het zorgvuldig doorlopen van de werving- en selectieprocedure. Daarmee vergroot u de kans dat uw vacature(s) vervuld worden door bekwame en toegewijde medewerker(s).

Door onze screeningsprocedure kunnen we snel de geschikte kandidaten aan uw voorstellen. Is er een wederzijdse klik? Dan kunt u de kandidaat direct in dienst nemen.

Payroll: Groot gemak, lagere kosten

Wilt u zich weer kunnen focussen op ondernemen in plaats van de administratieve taken rondom het werkgeverschap? Europe@Work neemt uw personeel op papier in dienst en wordt hiermee juridisch werkgever. Kortom wij verzorgen voor uw de administratieve taken.

U als opdrachtgever blijft de belangrijke kernzaken zelf bepalen, zoals het aannemen van nieuwe werknemers, de hoogte van het salaris, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere aangelegenheden die voor de interne gang van zaken binnen het bedrijf en voor de medewerkers van belang zijn. Zo blijft u optimaal betrokken bij uw onderneming.

Met onze payroll services weet u zeker dat alle benodigde kennis aanwezig is. Europe@Work is goed op de hoogte van de actuele wetten en regels op gebied van personeelszaken.

Payroll Services : De voordelen

 • U weet vooraf wat uw personeelskosten zullen zijn
 • Weinig tot geen administratieve rompslomp rondom personeelszaken
 • Maak gebruik van onze kennis op het gebied van regel- en wetgeving rondom uw personeelszaken
 • Houd uw financiële administratie overzichtelijk
pic
Uitzenden: Efficiënt inzetbaar personeel

Europe@Work beschikt over een uitgebreid netwerk van uitzendkrachten. Wij selecteren onze talenten op motivatie, kunde en ambitie. Wij zijn erg betrokken bij ons personeel en werken met een vast team waarvan we zeker weten dat ze een waardevolle aanvulling zijn op uw organisatie.

Uitzenden via Europe@Work betekent: flexibiliteit, efficiënt inzetbaar personeel, kwaliteit en service. Met onze jarenlange praktijkervaring in het uitzenden bieden wij gemotiveerde uitzendkrachten die sterk zijn in technisch vakwerk.