Dienstverlening

Hoe wij werken

Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om goed vakpersoneel te matchen met de rest van uw team. Europe@Work heeft zich gespecialiseerd in het leveren van goed en gedreven technisch personeel aan de Nederlandse maakindustrie. Hoe wij dit doen?

Allereerst gaan wij met u in gesprek. Voor welke uitdagingen staat uw bedrijf? Waar bent u naar op zoek en aan welke eisen en kwaliteiten moet uw personeel voldoen? Op basis van deze informatie maken wij een passend profiel. Samen met onze inhouse recruiters kijken wij naar hoe wij voor u de juiste voorselectie kunnen maken. Wij selecteren uiteraard niet alleen op CV maar ook op vaardigheden van de kandidaten. Hierdoor hebben we inmiddels een breed netwerk aan enthousiaste en gemotiveerde mensen opgebouwd.

Door onze kennis over de branche halen we het beste in mensen en organisaties naar boven. Uw bedrijf kan alleen groeien met de juiste mensen en wij zijn graag een onderdeel van uw succes.

 • arrow
  Aanvraag klant
 • arrow
  Kennismaking met elkaar
 • arrow
  Opstellen profiel
 • arrow
  Beoordeling op CV
 • arrow
  Recruitment
 • arrow
  Voorstellen van kandidaat
pic
Werving en selectie: De kracht zo gevonden

Bent u op zoek naar gekwalificeerd technisch personeel maar heeft u zelf geen tijd om op zoek te gaan? Europe@Work helpt u graag met deze zoektocht en beschikt over een uitgebreid netwerk om voor u de juiste match te vinden. Zo kunt u zich bezig houden met wat u het liefste doet en dat is ondernemen.

Europe@Work selecteert geschikte kandidaten voor een vaste baan of tijdelijk werk in lijn met de strategie en doelstellingen uw onderneming. Wij helpen u graag bij het zorgvuldig doorlopen van de werving- en selectieprocedure. Daarmee vergroot u de kans dat uw vacature(s) vervuld worden door bekwame en toegewijde medewerker(s).

Door onze screeningsprocedure kunnen we snel de geschikte kandidaten aan uw voorstellen. Is er een wederzijdse klik? Dan kan de kandidaat direct bij u aan de slag!

pic
Uitzenden: Efficiënt inzetbaar personeel

Europe@Work beschikt over een uitgebreid netwerk van uitzendkrachten. Wij selecteren onze talenten op motivatie, kunde en ambitie. Wij zijn erg betrokken bij ons personeel en werken met een vast team waarvan we zeker weten dat ze een waardevolle aanvulling zijn op uw organisatie.

Uitzenden via Europe@Work betekent: flexibiliteit, efficiënt inzetbaar personeel, kwaliteit en service. Met onze jarenlange praktijkervaring in het uitzenden bieden wij gemotiveerde uitzendkrachten die sterk zijn in technisch vakwerk.